Érdekes olvasmány volt, kicsit rövidebb, mint az újabbak. A vége nem lett túlhúzva, bár azért egy hajszálnyival több csavart még vártam volna a könyvtől. :) Történelmi szál egyáltalán nincs benne, viszont a vége kicsit X-aktás. :) Nem derül mindenre fény, pontosabban egy hölgy kiléte marad homályban, aki talán tényleg a Sátán szolgája volt? A végjátéknál eléggé durva kivégzésnek lehetünk tanúi: egy óriási hengerbe rakják be a nemkívánatos személyeket, majd egy szintén óriási dugattyú segítségével összepréselik őket, majd a végtermék kifolyik egy csövön keresztül....bhooááá.... :)
A Fekete Anya kígyója állítólag ennek a könyvnek a folytatása. Lehet, hogy most azzal fogom folytatni, még nem tudom. Viszont az biztos, hogy szerdán jelenik meg a szerző új könyve Lőrincz L. László néven és ez a Manituk folytatása lesz.

Címkék: könyv krimi india leslie l. lawrence az ördög fekete kalapja

A bejegyzés trackback címe:

https://kedvenckonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr441114827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása